Ondersteuning

Ik kan je niet persoonlijk ondersteunen, dus neem alsjeblieft niet rechtstreeks contact met me op. Er zijn echter veel mensen die je kunnen en willen ondersteunen op StarDot op www.stardot.org.uk in het Acorn Atom-forum. Ik log heel vaak in op dat forum en ik ben bereid om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Credits

Dit was een behoorlijk groot project, en zonder de hulp van deze mensen zou ik het zeker niet binnen een jaar hebben geklaard:

  • Hoglet, het genie achter de Godil code; hij heeft me ook aangespoord om VHDL te leren om de CPLD’s te leren. Deze kennis gebruik ik nog steeds regelmatig.
  • Oss003, algemene ondersteuning en veel werk in de MMC-software.
  • Sir Morris, bedankt dat ik jouw AtoMMC interface mocht integreren in dit ontwerp.
  • Prime, voor verschillende VHDL-routines en ondersteuning.
  • John, voor de laatste review van het board. Je liet wel wat steekjes vallen 😉
  • Guido (RIP) voor de eerste stappen voor foutopsporing in de hardware.

Heel erg bedankt aan jullie allemaal jongens! Ik waardeer je hulp enorm en het is erg leuk om met je aan dergelijke projecten te werken.

*Ik gebruik hun forumnamen om privacyredenen.

VRIJWARING

Allereerst: het bedrijf Acorn heeft niets met dit project te maken. Hoewel ze een prachtige computer hadden gemaakt toen ze de Atom in 1979 introduceerden, is het mijn eigen creatie. Natuurlijk was ik erg geïnspireerd door hun computer.

Ten tweede: u bouwt en gebruikt deze computer op eigen risico. Ik ben niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade die u om welke reden dan ook lijdt. Als je niet ervaren genoeg bent om dit systeem te bouwen, is dat je eigen schuld en betaal ik geen enkele schadevergoeding. Deze computer is niet geschikt voor toepassingen in bedrijfskritische omgevingen of voor medische toepassingen, ondanks dat hij stabieler is dan menig Windows computer.

Ten derde: Alle componenten die ik verkoop (zie bestelpagina) zijn geprogrammeerd en dus getest. Vanwege de gevoelige aard van halfgeleiders is er op geen enkel onderdeel garantie. Je hebt te maken met een persoon en niet met een bedrijf. U heeft daarom ook geen recht op terugzending van goederen en als u dit toch doet, vindt er geen restitutie plaats.

Desalniettemin hoop ik dat je geniet van je nieuwe Atom!