Te koop

Ik heb regelmatig printen of componenten te koop. Deze bied ik aan op deze pagina. Voor de meeste printen geldt dat ze bij voldoende belangstelling bijgemaakt kunnen worden indien de voorraad op is.

Houd er s.v.p. wel rekening mee dat dit geen zakelijke website is; de producten worden particulier verkocht en derhalve geldt hier geen recht op teruggave. Dat wil niet overigens niet zeggen dat ik niet achter de producten sta. Als u je een print bestelt en die niet aan de praat krijgt ben ik altijd bereid om je hierbij te ondersteunen. Daarnaast kan je vaak ondersteuning vinden op het StarDot forum.

OmschrijvingVoorraadPrijs

YARRB2
Geheugenkaart voor de Acorn Atom met 128kB RAM en 128kB ROM.
Deze print wordt geleverd met alle SMD componenten gemonteerd vanaf fabriek.
De print kan ook als stand alone single board computer gebruikt worden.
Meerprijs sockets en headers: €5,00
Meerprijs bouwen en testen: €25,00
1€40,00

YARRB MINI
Geheugenkaart voor de Acorn Atom met plaats voor 32kB RAM en 16kB ROM. Meerprijs componenten: €10,00
4€5,00

KEYBOARD/DISPLAY voor Yarrb2
Het Yarrb2 board kan ook gebruikt worden als stand alone single board computer. Deze print voegt daar een keyboard en display aan toe.
9€5,00

ACORN ATOM WIFI
WiFi print voor de Atom. Let op: voor deze print is een moeilijk verkrijgbare Xilinx XC9532XL CPLD in PLCC44 behuizing nodig.
0€5,00

I/O EXTENDER
Deze extender is primair ontworpen voor de FPGATOM (Atom2k18) maar is ook prima te gebruiken voor de standaard Atom en Atom2k15. De extender biedt een printerpoort, PL8 compatible connector, 2x 1MHz bus (conform BBC Micro) en een BBC Micro compatible user port.
3€10,00

ATOMMC V4
Voeg een SD storage oplossing toe aan de Atom. Deze versie kan geheel intern op PL8 geplaatst worden. Bij deze print hoort ook een ROM met software om de MMC te benaderen (niet standaard meegeleverd). De AtoMMCv4 wordt compleet gebouwd geleverd.
5€30,00

GODIL VIDEO REPLACEMENT BOARD
Dit board kan de Godil op de Atom2k14/15 vervangen door een standaard, monochroom video op basis van een 6847 VDG. Tevens bevat dit circuit een ruisonderdrukking waardoor het beeld mooi strak is.
6€5,00
BREAKOUT BOARD PLCC32 / PLCC44
Dit printje biedt plaats aan twee PLCC sockets en bevat 2 x 22 pin header voor gebruik van PLCC componenten op een breadboard. Er mag maar één socket bezet worden tijdens het gebruik. Tevens is er ruimte voor een 3,3V spanningsregelaar.
4€5,00
Boek: 39 TESTED PROGRAMS FOR THE ACORN ATOM
In goede staat
1€25,00
Boek: ACORN ATOM MAGIC BOOK
Uitvoering met nietjes (niet gelijmd)
1€50,00
Boek: ATOMIC THEORY AND PRACTISE
Handboeken zoals ze vroeger gebruikelijk waren. In deze originele handleiding wordt de Atom uitgebreid toegelicht: basic, assembler, floating point, COS en veel meer. Bevat veel (korte) programma’s ter verduidelijking van de theorie. Geschreven door David Johnson-Davies met bijdragen van de legendarische Roger Wilson. In zeer goede staat.
1€50,00

Verzending kan wereldwijd voor zover er geen exportbeperkingen gelden naar het land van de ontvanger. Betaling kan bij voorkeur via mijn PayPal rekening maar bankoverschrijvingen en contante betalingen worden uiteraard ook geaccepteerd.

Bij interesse in een of meerdere artikelen kunt u een bericht sturen naar te-koop@acornatom.nl